Tak og farvel

11. november 2015 - 18:31

Boe II 001 rr.JPG

Efter femogfyrre helt fantastisk dejlige år her i Høsterkøb har vi solgt vort hus. Vi var nået til det punkt, hvor tre ejendomme var blevet for meget at passe. Jeg har i snart tyve år været formand for Høsterkøb Grundejerforening. I de år er der sket meget, som har gjort hvervet både spændende og interessant, men det må erkendes, at der naturligvis også har været udfordringer, som man gerne havde været foruden.

De ret så mange år har også betydet skiftende, men altid engagerede medlemmer af grundejerforeningens bestyrelse, hvilket har betydet, at jeg har lært mange herlige mennesker at kende – tak.

’Høsterkøb er en bevaringsværdig landsby af særlig kulturhistorisk værdi’ – det er en landsby, som er beliggende i et unikt naturområde, der danner et helt enestående miljø, som de skiftende bestyrelser har søgt at fremtidssikre.  En væsentlig faktor i bestræbelserne i den forbindelse var udarbejdelsen og vedtagelsen af den bevarende lokalplan for Høsterkøb, men en lang række andre tiltag har i årenes løb bidraget til bevarelsen af det unikke miljø i Høsterkøb, som imidlertid kun kan bevares, når Høsterkøbs grundejere selv viser respekt herfor.

Med venlig hilsen

Leif Boe Hansen

Tags: