NYTÅRSKUR 2015

5. januar 2015 - 12:08

NYTÅRSKUR 2015

 

Høsterkøb Festforening vil igen i år gerne invitere alle foreningens medlemmer, medlemmer af Høsterkøb grundejerforening og øvrige støttere til en nytårskur

søndag den 11. januar 2015 kl. 14.00 - ca.16.30 i Høsterkøb Forsamlingshus

Vi sørger for lidt at drikke og spise samtidig med, at vi holder en kort generalforsamling, hvor vi også kan udveksle ideer for den kommende sæson i festforeningen.

HEREFTER kommer journalist og forfatter Peer Kaae, der som en af de første har fået eksklusiv adgang til Landsarkivets enorme samling af hemmeligstemplet materiale fra danmarkshistoriens vel nok mest berømte mordsag, dobbeltmordet på Peter Bangs Vej.

Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej er en efterforskningsrejse gennem Danmarkshistoriens mest spektakulære drabssag. Det er en rejse, som både forfølger alle sporene, både blandt modstandsbevægelsens mænd og i det myrdede ægtepar Jacobsens omgangskreds. Fortællingen vrimler med mistænkte og motiver, men kun én morder – som gik fri.

Hør hele historien om, hvordan Peer Kaae kom frem til en overraskende og simpel løsningsteori på århundredets mordgåde – underbygget af eksklusive fotos fra politiets arkiver og en omfattende privat efterforskning, der tog over 20 år.

Arrangementet er gratis (betales ud fra kontingentet) men for at have en idé om, hvor meget vi skal købe ind, må du gerne sende en mail til birkehavevej@mail.dk HVIS du/I kommer.

HUSK venligst at indbetale kontingent for perioden 1. januar 2015 - 31. december 2015 hvis du ikke allerede har gjort det (kontingentet udgør kr. 150,- pr. husstand) - reg.nr. 4090 konto 3170 208773

Mange hilsener fra os alle i Høsterkøb Festforeningen

(Agnete Bendsen, Lærke Bregenhøj, Claus Holberg, Nils Alsing, Niels Bjerril, Arne

Rosendahl Lassen og Katrine Baumgarten)

Høsterkøb Festforening blev grundlagt 8. november 1978 af en række lokale initiativtagere. Formålet var - og er stadig - at skabe kontakt mellem borgerne i Høsterkøb og Sandbjerg. Medlemmer af foreningen skal være bosiddende i Høsterkøb eller Sandbjerg. Hvis du ikke allerede er medlem af foreningen, og ønsker at indmelde dig, så send en mail med dine oplysninger til vores kasserer, Claus Holberg, cho@lett.dk

Tags: